Sommarhagen

Kallelse till årsmötet den 25/2 kl 10.00 finns här. Den är även uppsatt i båda stallen samt publicerad i vår facebookgrupp.

Lediga boxar

Just nu har vi lediga boxar i båda stallen. Läs mer här.

 

Sommarhagen

 

Vi har en gemensam sommarhage på ca 9 ha. Den är indelad i tre sektioner varav stora stallet har två (en sto- och en valackhage) och lilla stallet har en.

 

Under 10 veckor varje sommar stänger vi av våra vinterhagar så de får vila och då måste hästarna gå i sommarhagarna. Betessläppet brukar ske i början på juni. Strax innan har vi en arbetsdag där vi går igenom hagen och kollar att allt är helt (staket, vattenledningar) och lagar vid behov.

 

Under sommarmånaderna har vi ett jourschema där man två och två under en vecka får ansvara för hästarna, kolla staket och ladda batterierna till elaggregatet.

 

Har man behov av en mindre hage för sin häst så kan man bygga en undantagshage i den befintliga hagen. Regler för detta kan du läsa här.

 

Man får också använda sjukhagarna uppe vid stallen och sin egen box under sommarmånaderna men man får själv se till att hästen kommer ut och in samt fodras eftersom vi inte har några fodringsscheman under betesperioden.

ABOUT REAL CLUB

 

A quisque magnis at a magna conse tetur quisque in vestibulum viverra condimentum condimentum a ut elit vivamus quis per purus eu enim.

 

Sociosqu quam dolor parturient nisi venenatis eu curabitur dictum dolor vulputate id sed.

CONTACT THE MANAGEMENT

 

8901 Marmora Road, Glasgow

D04 89GR

 

T. 0044 (800) 123 4567 891

E. mail@demolink.org

W. www.therealclubdomain.com

Copyright @ All rights reserved